Avondconcierges

Avondconcierges « terug
XerxesDZB
Op doordeweekse avonden bruist het van de voetbalactiviteiten op Sportpark Faas Wilkes. Van 17.30 tot 22.00 uur wordt er op de velden getraind door jong en oud en op sommige avonden worden er wedstrijden gespeeld. Om deze avonden in goede banen te leiden, om onze dienstverlening aan de leden en om de sociale controle te verhogen zijn wij op zoek naar een (team) Avondconciërge(s).
 
Ben jij 2 of meer avonden beschikbaar van 17.00 – 22.30 uur en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat een trainingsavond bij XerxesDZB sportief, plezierig en organisatorisch goed verloopt? Dan zoeken wij jou!
 
Een korte impressie van de werkzaamheden:
Als Avondconciërge open en sluit je het kleedkamergebouw af. Daarnaast verzorg je de uitgifte van kleedkamersleutels en voetbalmaterialen, zorg je voor een efficiënte veldindeling, bepaal je wanneer de veldverlichting aan kan, houd je toezicht op het kleedkamergebouw en de velden, monitor je of de kleedkamers schoon zijn achtergelaten en onderneem je actie wanneer nodig. En help je leden en bezoekers op weg als er vragen zijn.
 
Wat vragen wij
Als avondconciërge heb je affiniteit met voetbal, kun je zowel zelfstandig als in een team werken, durf je beslissingen te nemen en op te treden wanneer nodig. Daarnaast bezit je over organisatorisch “talent” en vind je het leuk om zowel met jeugd als met voetbalsenioren te werken.
Afhankelijk van je beschikbaarheid vragen wij je 2 tot 3 dagen per week actief te zijn tijdens trainingsavonden van 17.00 – 22.30 uur. Samen met het team bezet je dan de gehele trainingsweek van maandag t/m vrijdag.
XerxesDZB vindt een veilig sportklimaat erg belangrijk. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag zal daarom onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 
Wat bieden wij
XerxesDZB biedt jou een leuke sportieve vrijwilligerswerkomgeving, materialen die van belang zijn bij de uitvoering van je functie, sportieve werkkleding van de club en de ruimte om jouw ideeën en initiatieven vorm te geven om zo de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden en daar waar nodig te verhogen.
 
Neem bij interesse contact op via miranda.monster@xerxesdzb.nl

Reageer

Interesse in deze vacature? Neem als hierboven geen contactgegevens zijn te vinden contact op met rolf@onsalexander.nl