Chef Bureaucratie

Chef Bureaucratie « terug
Open Hof Ommoord
Soms ben je het overzicht gewoon helemaal kwijt. Zie je de tunnel niet eens meer, laat staan het licht waarvan ze zeggen dat het er aan het einde toch echt is.
Wat is het dan mooi dat er iemand naast je gaat staan en je de weg wijst, uit de verwarring, uit de uitzichtloosheid.
 
Bent u zo iemand? Kunt u overweg met vragen over geld, rekeningen, aanmaningen? Kunt u wat orde brengen waar dat nodig is? Laat u zich niet afschrikken door de bureaucratie van 'het systeem’ en durft u iemand te begeleiden tijdens de lange tocht door de instituties? Dan bent u de Chef Bureaucratie die we zoeken.
 
U bent nuchter, weet de weg of weet die snel te vinden. U neemt geen werk uit handen, maar vertelt rustig en helder wat er moet gebeuren. U heeft alle tijd, maar houdt ook de voortgang in de gaten en weet wanneer u aan de bel moet trekken als iets te lang duurt, bij uw hulpvrager of bij ‘het systeem’. U bent geen specialist - daar verwijst u naar door - maar houdt de specialisten wel ‘bij de les’.
 
Als Chef Bureaucratie komen er mensen bij u langs, zoekt u uit wat er is misgegaan, wat er nodig is om dat recht te zetten en verwijst u door naar hulpverleners. En u houdt een oogje in het zeil wanneer de specialisten hun werk doen.
 
Neem voor een afspraak of informatie contact op met Bart Starreveld via bystarreveld@gmail.com
 

Reageer

Interesse in deze vacature? Neem als hierboven geen contactgegevens zijn te vinden contact op met rolf@onsalexander.nl