Medewerkers communicatie

Medewerkers communicatie « terug
Ontmoetingscentrum Prinsenhof
Ontmoetingscentrum Prinsenhof is Huis van de Wijk voor buurtbewoners in de Rotterdamse wijk Prinsenland. In samenwerking met Woonstad, Pameijer, Laurens, Buurtwerk en DOCK zijn wij er voor alle bewoners van de wijk. Met ons team van ruim 60 vrijwilligers organiseren wij activiteiten op het gebied van ontmoeting, ontspanning, educatie, voorlichting en beweging. Wij zijn sinds kort onderdeel van de Alexanderhof (met o.a. het nieuwe zwembad), waar ons een hoop nieuwe uitdagingen te wachten staan. 
Prinsenhof zoekt enthousiaste vrijwilligers, die willen bijdragen aan een bruisend ontmoetingscentrum. Eigen ideeën en initiatieven worden gestimuleerd en persoonlijke ontwikkeling, vergroten van contacten en netwerken van vrijwilligers, vinden wij belangrijk. 
 
Wie zoeken wij? 
Als communicatiemedewerker ga je met ons meedenken over alle communicatie van het Ontmoetingscentrum, van de papieren flyer tot aan social media. We zoeken mensen die stukken gaan schrijven voor de website, zoals interviews en verslagen, maar ook mensen die het leuk vinden om met de website mee te helpen. 
Daarnaast zoeken we iemand die aan teksten wil sleutelen, zodat ze beter leesbaar worden. Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om te fotograferen en/of die een flyer technisch in elkaar kunnen zetten. 
Het is veel zelfstandig werken, maar je bent wel onderdeel van het communicatieteam, dus je hoeft het zeker niet alleen te doen. We overleggen veelal
in de avonduren. Kortom, we zoeken meerdere mensen die het leuk vinden om ons team te komen versterken.
 
Wat je van ons mag verwachten? 
* Deskundigheidsbevordering

* Vrijwilligersovereenkomst

* Reiskostenvergoeding

* WA- en ongevallen verzekering
 
Heb je belangstelling voor één of meerdere taken in het communicatieteam? 
Neem voor meer informatie contact op met Sandra de Vries op het nummer 06- 28652247 of via e-mailadres: solliciteren@ontmoetingscentrumprinsenhof.nl. Ook als je wilt solliciteren, kun je je motivatiebrief en CV naar bovenstaand e- mailadres sturen. 
Adres: Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam 
Website: www.ontmoetingscentrumprinsenhof.nl 
 
 

Reageer

Interesse in deze vacature? Neem als hierboven geen contactgegevens zijn te vinden contact op met rolf@onsalexander.nl