Vrijiwlligers met een luisterend oor

Vrijiwlligers met een luisterend oor « terug
Motto Noordrand
Voor het project MOTTO in Prins Alexander zijn wij op zoek naar vrijwilligers met een luisterend oor en aandacht voor de medemens.
 
MOTTO is een project van SAMEN010 en sinds 2008 actief in Prins Alexander. Centraal in het werk van MOTTO staat de mens met zijn vragen, vreugde en verdriet.
 
Als vrijwilliger bij MOTTO ondersteunt u ouderen in de zoektocht naar zingeving en antwoorden op voor hen belangrijke levensvragen. U draagt bij aan het leggen van voor de ander betekenisvolle verbindingen.
 
In gesprek kunnen gaan met een oudere die bereid is met u te praten over wat hem of haar ten diepste bezig houdt, ervaren MOTTO vrijwilligers als een verrijking van hun eigen leven. 
 
Iedere MOTTO vrijwilliger ontvangt scholing op het gebied van zingeving, levensvragen en gespreksvaardigheden, alsmede intervisie en begeleiding door de geestelijk verzorger van MOTTO in Prins Alexander.
Werktijden regelt de vrijwilliger in overleg met de oudere die hij of zij bezoekt.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bea Cox, tel. 06-40357909 of stuur een e-mail naar: bcox@centrumlevensvragenrotterdam.nl
 

Reageer

Interesse in deze vacature? Neem als hierboven geen contactgegevens zijn te vinden contact op met rolf@onsalexander.nl